Denne bloggen er tilment å samle nyheter fra Østfold-naturen, være seg hyggelige hendelser som funn av sjeldne arter, turreferater eller opprettelser av nye verneområder - men også mindre trivelige emner som miljøulykker og faunakriminalitet. Tur- og møteprogrammer for de lokale naturfaglige foreningene vil også finnes her. Alle som har gode (eller dårlige) nyheter å dele, oppfordres til å sende dem til naturnytt.ostfold@gmail.com

mandag 7. oktober 2013

Fugleforedrag utsettes til 2014

Begge høstens fugleforedrag annonsert i NOF Østfolds årsprogram, må dessverre utsettes til neste år.
Rune Aae og Jørn Bøhmer Olsens fiskørnforedrag, som skulle holdes i morgen tirsdag 8. oktober, er fremskjøvet til 4. mars 2014, og Håkon Vindenes sitt foredrag om Japans fugleliv er foreløpig utsatt på ubestemt tid.
Begge vil bli annonsert med sine nye datoer i foreningens årsprogram for 2014, samt med en forhåndsomtale her på Naturnytt når tiden nærmer seg.

Gjennom dette året har foreningens program lidd under usedvanlig mange avlysninger - noe både fylkeslaget og Moss lokallag beklager på sitt dypeste. Planleggingen av neste års program igangsettes allerede i disse dager, og i den forbindelse ser man på rutineforbedringer som skal sikre høyere gjennomføringsgaranti av fremtidens turer, møter og andre arrangementer.

I mellomtiden er alle fuglefolk - medlemmer eller ikke - hjertlig velkomne til de to julemøtene som holdes i løpet av desember. Begge er annonsert i programmet, og en påminnelse vil dessuten dukke opp her i Naturnytt.

Vel møtt!
Skrevet av B.F.