Denne bloggen er tilment å samle nyheter fra Østfold-naturen, være seg hyggelige hendelser som funn av sjeldne arter, turreferater eller opprettelser av nye verneområder - men også mindre trivelige emner som miljøulykker og faunakriminalitet. Tur- og møteprogrammer for de lokale naturfaglige foreningene vil også finnes her. Alle som har gode (eller dårlige) nyheter å dele, oppfordres til å sende dem til naturnytt.ostfold@gmail.com

søndag 2. mars 2014

Få med deg et førsteklasses foredrag om fiskeørn!

I lang tid har den svært allsidige biologen Rune Aae og den høyt annerkjente naturfotografen Jørn Bøhmer Olsen, på hvert sin kant, og på hvert sitt vis, jobbet med å utforske fiskeørnens gåtefulle levesett. Førstkommende tirsdag, 4.mars, kommer de sammen for å dele med seg den kunnskapen og den unike innsikten de har opparbeidet gjennom kikkert, satelittsignaler og telelobjektiver over mange år.

Både fugle- og naturfotointeresserte vil kunne glede seg over dette foredraget, som i tillegg til å avdekke ny kunnskap om fiskeørnens biologi, byr på et visuelt innblikk i artens levevis som få har opplevd maken til.

Foredraget holdes på Hoppern skole på Jeløy i Moss kommune, i regi av Moss og Omegn Ornitologiske Forening. Dørene åpnes 18:30.

Vel møtt!

Skrevet av B.F.