Denne bloggen er tilment å samle nyheter fra Østfold-naturen, være seg hyggelige hendelser som funn av sjeldne arter, turreferater eller opprettelser av nye verneområder - men også mindre trivelige emner som miljøulykker og faunakriminalitet. Tur- og møteprogrammer for de lokale naturfaglige foreningene vil også finnes her. Alle som har gode (eller dårlige) nyheter å dele, oppfordres til å sende dem til naturnytt.ostfold@gmail.com

fredag 29. november 2013

Skrifter fra østfoldnaturen er komplett på nett!

Østfold-ornitologen Nr.1 1979 
Forsideillustrasjon: Pål Bugge   Vignett: Viggo Ree
Det har lenge vært et ønske blant folk i fylkets naturfaglige miljø å få tilgjengeliggjort tidligere utgivelser av rapportserien
Østfold-Natur, tidsskriftet Natur i Østfold og dets forløper Østfold-ornitologen, på nett.
En rekke personer har gjennom de siste årene lagt ned en formidabel innsats foran skjermen, og denne høsten forelå samtlige av de nevnte utgivelser klare til nedlastning som pdf.
Alle ord i teksten er dessuten søkbare slik at man effektivt kan finne det man er ute etter.

For å grave i deg ned i nostalgien kan du klikke her eller på "Publikasjoner fra østfoldnaturen" under "Lenker" i denne bloggen.

Et stort takk rettes til Nathalie Krantz, Jan Tore Gjøby, Ola Wergeland Krog, Jan Wesenberg, Geir Hardeng, Johannes Hardeng og Kristine Hardeng for å realisere visjonen om å gi disse uvurderlige skriftene et nytt liv i cyberspace!


Skrevet av B.F.